Top 5 cele mai in voga tendinte in domeniul amenajari interioare

Top 5 cele mai in voga tendinte in domeniul amenajari interioare

Top 5 cele mai in voga tendinte in domeniul amenajari interioare

Editorii revistei "Interiorul" au avut curajul sa faca top 5 cele mai la moda si populare stiluri de interior. Pentru a alege cele 5 stiluri, editorii au analizat cele mai citite articole si au aflat parerea atat a cititorilor cat si a designerilor.

Astfel, un loc bine meritat si ocupanta locului cinci ...

Locul 5 - Minimalismul

In urma cu doar doi ani minimalismul era considerat unul dintre cele mai favorite stiluri de amenajare interioara. Astazi, in forma sa initiala, interiorul minimalist nu este asa des intalnit, designerii folosesc stilul ca element de baza pentru alte stiluri. De exemplu, de popularitate ridicata se bucura mai mult interpretarea "calda" a stilului - minimalismul scandinav. Dar, din moment ce contururile stricte, liniele clare si formele simple ale minimalismului sunt inca pe placul beneficiarului modern, acest stil este plasat pe un loc bine meritat, locul cinci.

Locul 4 - Provence

Cald, fermecator si confortabil stilul Provence ocupa locul al patrulea in clasamentul celor mai populare stiluri conform revistei "Interiorul". Succesul acestui stil se datoreaza mult culorilor sale, care constau dintr-o moale, discreta, dar cu siguranta la moda a nuantelor sale: lavanda pal, menta, lumina albastra, crem ... Datorita caracteristicilor Provence atat de des folosit pentru amenajarea dormitoarelor, camerelor de zi si dining, in spatiile unde familia se odihneste.

Locul 3 - Modern

In top 3 cele mai in voga tendinte in domeniul amenajari interioare a intrat stilul modern. Acest stil a fost modificat si a evoluat mai mult de un deceniu pentru a satisface pe deplin astazi nevoile umane ale timpului nostru. Stilul modern este perfect pentru cei care pretuiesc timpul si confortul lor, dar, de asemenea tinde sa fie estetic in toate. Ergonomic, usor de curatat si desigur, elegant, modern. Art Nouveau - este una dintre cele mai populare stiluri de decorare, si nu numai conform revistei "Interiorul".

Locul 2 - Stilul Scandinav

Stilul scandinav este ''hit-ul'' anului 2015, locuintele amenajate in acest stil arata  foarte frumos, ba chiar mai mult- este placut sa locuiesti! Luminos, dar nu plictisitor, va permite sa faceti orice camera vizual mai spatioasa, exista intotdeauna un loc de auto-exprimare, si nu incalca conceptul de design si armonie in interior. Asta e stilul versatil, elegant si unic in simplitatea lui, ca o rochie Chanel. El este foarte solicitat de tineri, cu toate ca multe proiecte de amenajare interior sunt solicitate de familii cu copii.

Locul 1 - Stilul Loft

Pe locul intai in top 5 cele mai in voga tendinte in domeniul amenajari interioare a intrat stilul Loft. Aceast stil este utilizat in mod activ pentru a crea interior absolut unic. Mai mult decat atat, este utilizat nu numai in zonele rezidențiale, ci si pentru toate tipurile de ateliere de lucru și spatii de coworking. Acesta este un stil extrem de creativ, care afiseaza minunatele gusturi ale tinerilor din ziua de astazi si de viata in general.

Stilul Loft are origini pur americane si face referire la casele sau apartamentele amenajate in spatii industriale, fabrici sau hale scoase din circuit.

Stilul a devenit foarte popular in ultima perioada, designerii il folosesc din ce in ce mai mult in amenajarile interioare ale apartamentelor urbane. Intr-un singur cuvant putem numi stilul ''creativ'' acesta fiind si principalul motiv pentru care a fost ales pe primul loc conform clasamentului revistei '' Interiorul''.

 

Leave a Reply

All fields are required

Name:
E-mail: (Not Published)
Comment:
Type Code