Scaune living BUC

Scaune living BUC 232C

Referinta: dmx-11ik

0,00 RON
cu TVA

Scaune living BUC 232C sunt confectionate dintr-o scoica tapitata cu material textil, stofa. Baza acestora este realizata din lemn de fag.

  • Politica de securitate -100% sigur Politica de securitate -100% sigur
  • Politica de livrare - livrare gratuita Politica de livrare - livrare gratuita
  • Politica de returnare-14 zile retur garantat Politica de returnare-14 zile retur garantat

Scaune living BUC 232C sunt confectionate dintr-o scoica tapitata cu material textil, stofa. Baza acestora este realizata din lemn de fag. Acest tip de scaun arata la fel de bine in camera de zi precum si in orice alta incapere sau locatie, inclusiv puburi, restaurante, birouri sau biblioteci.


Confortabil, mai presus decat aspectul sau, scaunul este proiectat perfect sa sustina utilizatorul intr-o pozitie corecta.

Suprafata sa multicolora nu doar ca arata uimitor, dar, de asemenea, adauga o alta dimensiune confortului, care amelioreaza presiunea la ivelul spatelui si coapselor.

Cele doua modele se diferentiaza prin tonurile de culori, primul model fiind unul sobru, culorile vii fiind mai des intalnite la cel de-al doilea model.Picioarele superbe din lemn sunt ranforsate cu o serie de fire metalice incrucisate ce confera acestui scaun un aer natural si calduros.

Produsul este testat sa sustina o greutate maxima de 100 kg, garantia fiind de 24 luni. Dimensiuni scaune living BUC 232C: - Inaltime totala scaun: 84 cm;
- Inaltime sezut: 45 cm;
- Dimensiuni sezut: 40 x 46 cm.

dmx-11ik

16 alte produse in aceeasi categorie: