Scaune de birou ergonomice OFF 908

Referinta: dmx-791

0,00 RON
cu TVA

Daca vreti sa gasiti confortul si sprijinul de care aveti nevoie in biroul dumneavoastra, fara a va sacrifica stilul, alegeti scaune de birou ergonomice OFF 908.

  • Politica de securitate -100% sigur Politica de securitate -100% sigur
  • Politica de livrare - livrare gratuita Politica de livrare - livrare gratuita
  • Politica de returnare-14 zile retur garantat Politica de returnare-14 zile retur garantat

Daca vreti sa gasiti confortul si sprijinul de care aveti nevoie in biroul dumneavoastra, fara a va sacrifica stilul, alegeti scaune de birou ergonomice OFF 908.


Avand manere metalice, cu linii elegante, moderne si o plasa bine conturata pe spatar, creatorul acestei piese parca vrea sa ne schimbe modul de gandire, modul in care privim scaunele de birou, ca simple obiecte de mobilier.
Meshul de pe spatar asigura o buna circulatie a aerului, iar forma ergonomica bine conturata asigura suportul de care aveti nevoie pentru a ramane productiv chiar si in zilele lungi cu munca istovitoare de la birou.

Inaltimea scaunului se regleaza la o simpla atingere a unei manete ce ridica sau cobora scaunul de la o inaltime totala de 115 cm pana la maxim 123 cm, iar sezutul fata de nivelul podelei de la 46 cm, pana la 54 cm.


Scaunele de birou ergonomice OFF 908 sunt scaune cu un design modern, cu linii cursive, oferind rafinament si o nota de eleganta spatiului in care se afla.
Scaunul este prevazut cu spatar inalt de 73 cm, cu cadrul argintiu, vopsit in camp electrostatic si imbracat in plasa ergonomica (mesh).


Bratele sunt cromate si acoperite cu polipropilena in zona de contact, iar sezutul din material textil are o latime de 50 cm si o adancime de 51 cm.
Pentru facila miscare, OFF 908 dispune de o baza metalica cromata ce a fost prevazuta la capete cu 5 roti.
Modelul este recomandat a fi utilizat de persoane ce au maxim 100 kg, iar garantia oferita este de 24 luni.

dmx-791

16 alte produse in aceeasi categorie: