OFF1662

Scaune de birou cu masaj OFF1662

Produs nou

Scaunele de birou ergonomice cu functie de masaj OFF 1662 sunt executate cu fata si spatarul din piele naturala de lux, spatele din piele de tip ecologic, iar baza din otel acoperit cu lemn, bratele fiind realizate integral din lemn.Modelul de scaune de birou cu masaj OFF1662 are un aspect sobru ce ofera un aer elegant biroului dumneavostra indiferent ca este cel de acasa sau de la locul de munca.Scaunul OFF 1662 este unul rotativ ce permite o rotatie in jurul cilindrului pneumatic de 360 grade. Scaune de birou cu masaj OFF1662 este confectionat din materialele rezistente, scaunul fiind conceput pentru a sustine o greutate de maxim 100 kg.Produsul este prevazut cu cilindru pneumatic de ridicare / coborare, mecanism de balans si functie de masaj. Inaltimea maxima a scaunului poate fi ajustata intre 91 cm si 97 cm, iar sezutul poate fi reglat intre 47 cm si 53 cm in functie de dorinta utilizatorului.Scaunul beneficiaza de un sezut generos ce are adancimea de 50 cm si o latime de 50 cm .
SISTEM DE MASAJ  este unul in cinci puncte, are cinci programe diferite de masaj prestabilite, cu trei nivele de intensitatate si temporizator.Acest model este prevazut cu telecomanda cu fir si adaptor AC 230V/50Hz .
    Descarca manual utilizare telecomanda scaun de birou cu masaj OFF1662 Instructiuni de asamblare a scaunului de birou cu functie de masaj OFF1662

Recenzii

Scrieti o recenzie

Scaune de birou cu masaj OFF1662

Scaune de birou cu masaj OFF1662

Livrare gratuita!

Plata cash la livrare, transfer bancar, placa cu cardul!

Retur 14 zile!

Culori: crem, maro, negru

Important: Acest produs este promovat pe site-ul Discounterra, pentru detalii, poze, comenzi online apasati  ''Afla mai multe detalii".

30 other products in the same category: