OFF 223

Scaune de birou OFF 223

Produs nou

Modelul scaune de birou OFF 223 a fost conceput pentru a oferi cele mai bune solutii in  vederea unei sederi confortabile fara a sacrifica stilul, fiind o alegere inteligenta pentru orice fel de birou. Tapiteria acestei piese de mobiliar este realizata din piele ecologica de calitate. 

Baza scaunului este realizata dintr-un plastic dur, iar manerele realizate din acelasi material sunt buretate si ulerior tapitate cu piele ecologica in zona coatelor pentru a oferi prestanta produsului si pozitie perfecta la birou utilizatorului. 

Scaunul beneficiaza gratuit de un mecanism ce ii permite o rotire la 360 de grade, balansarea scaunului cat si reglarea acestuia pe inaltime.Scaunul de birou OFF 223 este un scaun ergonomic recomandat atat pentru lucrul la birou, cat si pentru utilizarea casnica. 
Scaune de birou OFF 223 este un model ergonomic tapitat cu piele ecologica, brate din poliuretan sub forma de stea dotata cu 5 rotile. 

Scaunul este prevazut cu cilindru penumatic de ridicare/coborare si mecanism de balans. 
Disponibil doar pe culoarea neagra.


Acest produs are o inaltime de minim 114 cm si maxim 121 cm calculata de la nivelul solului pana la cel mai inalt punct, un sezut cu o adancime de 56 cm si o latime de 52 cm, iar inaltimea da la nivelul solului pana la sezut este reglabila intre 49 si 56 cm .


Scaun conceput pentru a fi utilizat de persoane cu o greutate maxima de 100 kg, ce are o perioada de garantie de 24 luni.

Recenzii

Scrieti o recenzie

Scaune de birou OFF 223

Scaune de birou OFF 223

Livrare gratuita!

Plata cash la livrare, transfer bancar, plata cu cardul!

Retur 14 zile!

Culori: negru

Important: Acest produs este promovat pe site-ul Discounterra, pentru detalii, poze, comenzi online apasati  ''Afla mai multe detalii".

30 other products in the same category: