OFF 939

Scaune directoriale OFF 939

Produs nou

Scaunul de birou OFF 939 este unul de talie medie, utilizat in special ca si scaun pentru calculator casa sau la birou.Scaune directoriale OFF 939 este un scaun modern, cu linii cursive, oferind rafinament si o nota de eleganta locului in care este amplasat.

Scaunul este unul cu spatar mediu, imbracat in piele ecologica de calitate,  mecanismul cu balans pe spate reglare pe verticala datorita cilindului cu gaz de care dispune, toate acestea pentru a crea utilizatorului un confort maxim.

Sezutul este unul cu dimensiuni medii, avand laturile de 50 cm, respectiv adancimea si latimea utilizabila.


Mecanismul ce vine in dotarea scaunului si ne ajuta in reglarea pe inaltime cu ajutorul pistonului pe gaz de la inaltimea totala de la minim 110 cm pana la maxim 118 cm, iar sezutul de la 48 cm pana la 56 cm.

Alte functii ale mecanismului sunt balansarea fata - spate, precum si in reglarea duritatii balansului.

Scaune directoriale OFF 939 este importate in acest moment in variantele de culori negru si alb (vezi poze).Scaunul a fost testat pentru greutati de maxim 100 kg si are o garantie de 24 luni.

Recenzii

Scrieti o recenzie

Scaune directoriale OFF 939

Scaune directoriale OFF 939

Livrare gratuita!

Plata cash la livrare, transfer bancar, plata cu cardul!

Retur 14 zile!

Culori: alba, negru

Important: Acest produs este promovat pe site-ul Discounterra, pentru detalii, poze, comenzi online apasati  ''Afla mai multe detalii".

30 other products in the same category: